Град се налази 26 км од ауто-пута Загреб - Београд, главног путног правца који спаја западну са источном и југоисточном Европом. Козарска Дубица је административно, политичко и културно сједиште дубичке регије, у последњих неколико година прогресивно се шири на исток и југоисток стварањем подручја за индустријску зону и нова градска насеља, Петра Пеције, Мораве и Ђолови. Град Козарска Дубица се налази на надморској висини од 104 m. Општина је претежно равничарског земљишта иако има и брдовитих подручја на сјеверозападним и сјевероисточним дијеловима општине који се надовезују на планине Козару и Просару. Смјештена је у доњем току ријеке Уне и средишњем току ријеке Саве. За дубичку регију карактеристично је обиље плодног земљишта. Око 60% укупне површине дубичке регије представља обрадиво земљиште.

среда, 22. април 2015.

Директор “Аутопревоза” присвајао новац од продатих карата и ресторана


Директор “Аутопревоза”  присвајао новац од продатих карата и ресторана22.04.2015 07:24 | Г. О.
Приједор - Против Милорада Башића полиција је поднијела извјештај због сумње да је починио кривична дјела фалсификовање или уништавање пословних или трговачких књига.
Башић је осумњичен да је као директор “Аутопревоза” из Козарске Дубице набављао дупле блокове возних карата, као и возачи овог предузећа. Након продаје карата Башић је само један блок приказивао, док је други и остварену добит задржавао за себе. У склопу предузећа постојао је и ресторан, а Башић је радницима наређивао да, уколико нешто продају,  прикажу само дио или мање стање од остварног промета од стварног, док је разлику новца узимао за себе.
http://www.glassrpske.com/hronika/crna_hronika/Direktor-Autoprevoza-prisvajao-novac-od-prodatih-karata-i-restorana/181256.html

Нема коментара:

Постави коментар