Град се налази 26 км од ауто-пута Загреб - Београд, главног путног правца који спаја западну са источном и југоисточном Европом. Козарска Дубица је административно, политичко и културно сједиште дубичке регије, у последњих неколико година прогресивно се шири на исток и југоисток стварањем подручја за индустријску зону и нова градска насеља, Петра Пеције, Мораве и Ђолови. Град Козарска Дубица се налази на надморској висини од 104 m. Општина је претежно равничарског земљишта иако има и брдовитих подручја на сјеверозападним и сјевероисточним дијеловима општине који се надовезују на планине Козару и Просару. Смјештена је у доњем току ријеке Уне и средишњем току ријеке Саве. За дубичку регију карактеристично је обиље плодног земљишта. Око 60% укупне површине дубичке регије представља обрадиво земљиште.

понедељак, 12. август 2013.

Hit oglas u BiH: Otac objavio da prodaje sina ‘debila'! (FOTO)

“Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim djevojkama i tetkicama, dođe kući istušira se ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim djevojkama od sebe, dođe ujutru u pet ofucan kao lovačka kuja, i opet jede i tako sve u krug”, kaže de u detaljnom opisu oglasa
Na stranici za online prodaju “pik.ba” pojavio se neobičan oglas.
Naime u rubrici konji, otac je oglasio da “prodaje sina debila”. Cijena nije određena i zavisi od dogovora, a moguća je i zamjena za bukova drva ili zimnicu. U kratkom opisu otac je naveo da prodaje “nehljebara i neradnika”.
“Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim djevojkama i tetkicama, dođe kući istušira se ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim djevojkama od sebe, dodje ujutru u pet ofucan kao lovačka kuja, i opet jede i tako sve u krug”, kaže de u detaljnom opisu oglasa.
“Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio, samo da ga moje oči ne vide”, napisao je autor oglasa.
Oglas je za jedan dan sakupio više od 15 hiljada pregleda.

Нема коментара:

Постави коментар