Град се налази 26 км од ауто-пута Загреб - Београд, главног путног правца који спаја западну са источном и југоисточном Европом. Козарска Дубица је административно, политичко и културно сједиште дубичке регије, у последњих неколико година прогресивно се шири на исток и југоисток стварањем подручја за индустријску зону и нова градска насеља, Петра Пеције, Мораве и Ђолови. Град Козарска Дубица се налази на надморској висини од 104 m. Општина је претежно равничарског земљишта иако има и брдовитих подручја на сјеверозападним и сјевероисточним дијеловима општине који се надовезују на планине Козару и Просару. Смјештена је у доњем току ријеке Уне и средишњем току ријеке Саве. За дубичку регију карактеристично је обиље плодног земљишта. Око 60% укупне површине дубичке регије представља обрадиво земљиште.

понедељак, 11. август 2014.

»Pala« tri dilera iz Kozarske Dubice

PRIJEDOR - Protiv tri lica iz Kozarske Dubice čiji su inicijali N.R, N.Z. i B.D. Centar javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor podnijeće izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka za počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droga, saopšteno je danas iz ovog centra.
Policijskim službenicima lice čiji su inicijali N.R. je prilikom pretresa stana i vozila dobrovoljno predalo 14,4 grama marihuane. Istog dana policijski službenici zaustavili su i legitimisali N.Z. i B.D. i tom prilikom lice N.Z. je policijskim službenicima dobrovoljno predalo 0,8 grama marihuane i 3,7 grama hašiša, dok je lice B.D. dobrovoljno predalo 5,3 grama marihuane.
O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka i u toku je kompletiranje predmeta.

Izvor: http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Pala-tri-dilera-iz-Kozarske-Dubice-257763.html

Нема коментара:

Постави коментар