Град се налази 26 км од ауто-пута Загреб - Београд, главног путног правца који спаја западну са источном и југоисточном Европом. Козарска Дубица је административно, политичко и културно сједиште дубичке регије, у последњих неколико година прогресивно се шири на исток и југоисток стварањем подручја за индустријску зону и нова градска насеља, Петра Пеције, Мораве и Ђолови. Град Козарска Дубица се налази на надморској висини од 104 m. Општина је претежно равничарског земљишта иако има и брдовитих подручја на сјеверозападним и сјевероисточним дијеловима општине који се надовезују на планине Козару и Просару. Смјештена је у доњем току ријеке Уне и средишњем току ријеке Саве. За дубичку регију карактеристично је обиље плодног земљишта. Око 60% укупне површине дубичке регије представља обрадиво земљиште.

понедељак, 15. јул 2013.

Snouden: Tačno je, čovečanstvo i priroda se zaprašuju otrovima

Edvard Snouden, haker koji je dobio pristup svakom tajnom uglu Interneta za vreme njegovog mandata u NSA, izneo je detalje tajnog projekta menjanja klime na svetu.


Šokantna istina, kako kaže, jeste da su kemtrejlovi deo dobronamernog program namenjenog borbi protiv globalnog zagrevanja.  U tajnosti sarađujući sa proizvođačima goriva, vladini agenti su uložili  ogromne napore da održe kemtrejlove u tajnosti.
Snouden dodaje: „Ja otkrivam ovaj program samo zato što ne postoji nadzor naučnih krugova, nema javne rasprave, i malo je koga briga za neželjene efekte koji su poznati samo nekolicini privilegovanih ljudi, zainteresovanih za nastavak višedecenijskog chemtrail programa i njegovo čuvanje u tajnosti. „
Zato što je promena klime pretnja američkoj poljoprivredi, ona je označena kao pitanje nacionalne bezbednosti. Uz uticaj i saradnju Monsanta, tajna Geoinžinjerijska laboratorija Muad’Dib (Geoengineering lab Muad’Dib) posluje od kasnih 1960-ih, a chemtrail program često je od insajdera nazivan „kruna“ Muad’Diba.
U cilju zaštite klime Severne Amerike  po svaku cenu – čak i ako to znači da ubrzava dezertifikaciju u podsaharskoj Africi ili širenje tragova kancerogena u slabije naseljenim područjima. Ostala neželjena dejstva, koje naučnici u tajnoj laboratoriji Muad’Dib predviđaju, uključuju suše u Amazonu i moćne oluje duž istočne obale.
Snouden daje dokumente Internet hronici (The Internet Chronicle), ali zbog brige za nacionalnu bezbednost, samo njegovo svedočanstvo može biti objavljeno. Ovi dokumenti sadrže reference na naučnike koji će sigurno biti na meti inostranih kontraobaveštajnih službi, a njihovo znanje je od vitalnog značaja za kratkoročni opstanak Sjedinjenih Američkih Država.
Snouden kaže: „Ako se ovaj program ne zaustavi, naučnici koji su iza njega čvrsto veruju da u roku od samo godinu dana klima Severne Amerike bi mogla da se otme izmakne, a nedostatak useva će dovesti do razorne gladi koja će brzo smanjiti broj stanovnika urbanih centara.“
Pošto se program sprovodi na tako širokoj skali, skeptici mogu naći da je Snoudenova priča neverovatna. Međutim, Snouden objašnjava da je chemtrail program neverovatno lako sakriti, pogotovo u saradnji sa kompanijama  koje se bave gorivom, ključnim delom vojno-industrijskog kompleksa.
Snouden je rekao, „Hemikalije koje su oslobođene iz putničkih aviona su označene kao “aditivi“, navodno u cilju poboljšanja   efikasnosti. Samo kad avion dostigne brzinu krstarenja nema toplote i atmosferski pritisak izaziva supertajnu  hemijsku reakciju spajanja ugljenikovih molekula. Ovaj proces je nesavršen, a mnogi od nusprodukata su izuzetno opasni i u tragovima.
Najopasnija stvar je da, iako kemtrejlovi čuvaju klimu SAD- a razumno stabilno, građani su   svakodnevno bombardovani sa nevidljivom kišom ugljenikom natovarenim molekulima, a efekat na zdravlje je potpuno nepoznat.“

Нема коментара:

Постави коментар